Bezpečná advokátní úschova RE/MAX: Klíč k ochraně vašich financí

Pokud prodáváte nebo kupujete nemovitost, bezpečný převod financí je jedním z nejdůležitějších kroků. V realitní síti RE/MAX tuto bezpečnost zajišťují výhradně vybrané advokátní kanceláře, které splňují přísné standardy pro správu úschov. Tyto kanceláře jsou pečlivě vybírány a podléhají parametrům, které definovala advokátní kancelář Vilímková, Dudák & Partners na základě dlouholetých zkušeností s úschovami pro nemovitostní transakce.

Jaké jsou hlavní parametry bezpečné advokátní úschovy?

  1. Dvojitá kontrola transakcí
    Každá finanční transakce prochází minimálně dvěma nezávislými kontrolami. Tímto způsobem je zajištěno, že žádné peníze nebudou uvolněny bez řádné autorizace, což minimalizuje riziko nesrovnalostí či ztrát.

  2. Jedinečný bankovní účet
    Každá transakce je přiřazena samostatnému bankovnímu účtu určenému výhradně pro danou úschovu. Tento účet je chráněn před zásahy třetích stran, například před exekucemi, což zajišťuje jeho bezpečnost pro všechny účastníky.

  3. Transparentní informování klientů
    Během každé finanční operace jsou všichni účastníci informováni o provedení transakce prostřednictvím automatizovaných zpráv od banky, kterou advokátní kancelář neprodleně předává smluvním stranám. To poskytuje jistotu, že každý krok je transparentní a kontrolovatelný.

  4. Rychlá výplata
    Jakmile jsou splněny všechny podmínky kupní smlouvy a katastrální úřad potvrdí převod nemovitosti, jsou peníze z advokátní úschovy vyplaceny nejpozději do tří pracovních dnů. Tento rychlý a efektivní proces zaručuje plynulý průběh obchodní transakce.

  5. Pojištění odpovědnosti
    Každá advokátní kancelář, která zajišťuje úschovy pro RE/MAX, je povinně pojištěna. Toto pojištění pokrývá jakékoliv potenciální škody, a to i v případě, že by došlo k nedopatření při správě úschov. Pojištění poskytuje klientům další vrstvu ochrany nad rámec standardních bezpečnostních opatření.

Proč zvolit advokátní úschovu u RE/MAX?

Systém bezpečné úschovy, který využívá síť RE/MAX, nabízí maximální ochranu financí při realitních transakcích. Advokátní kanceláře spolupracující s RE/MAX jsou vybírány na základě přísných požadavků, které vylučují samostatné advokáty, neboť právě tam se nejčastěji vyskytují případy zpronevěr.

Díky jedinečnému nastavení účtů, přísným kontrolním mechanismům a průběžné informovanosti máte jistotu, že vaše finanční prostředky budou v bezpečí až do splnění všech podmínek prodeje nebo koupě nemovitosti.

 

DOTAZNÍK ODHAD CENY NEMOVITOSTI ZDARMA

KONTAKTUJTE MĚ

Brno a okolí

Telefon

+420 773 750 076

Email

bara.hlavkova@re-max.cz

Rádi Vám pomůžeme s profesionálním a rychlým prodejem nemovitosti. Vždy se snažíme získat co nejvyšší cenu, například aukcí nemovitosti.